isterlerse googleyi kapatsınlar ben ülkemde yaşamayı seviyorum

nasıl bir ülkede yaşiyoruz derken bu ülkeyi küçümsüyormusunuz gibi geldi bana... google siz bir dunya varmıdır evet bence vardır...
burada olay ülkeyi küçümsemek değil, ülkeni sevmek eksiğiyle gediğiyle razı olmak değil eksikliklerini gidermektir. Mustafa Kemal Atatürk ne demiş, muasır medeniyetler.. Demekki çağı yakalamak, bilimin peşinden gitmek lazım.
Ülkede yaşamak isteyenlerin derdi bu, daha güzel bir hale getirmek. Google olmadan yaşanır evet, sorun google da değil. Giderek yasakların artması ve bunun internete çok fazla yansıyor olması. Ha ben yasaklarla yaşarım, bugün google yasaklanır, yarın facebook, ertesi gün hotmail bana işlemez, ikameleri mutlaka çıkar onları kullanırım gerekirse nete bile girmem diyorsan, yorum yapamam.
Ama ben, yasaklardan yana değilim. Yaşadığım yer, dünyanın en güzel yeri olmalıdır. Dost acı söyler, eksiği gediği gösterir daha iyi olması için emek verir.. Ben bu ülkenin dostuyum o yüzden, ama eksiğiyle birlikte sevmek, sevmek midir muamma!
Daha çok dost değilde, bu eksikliğinden memnun olan insan davranışı gibi duruyor, eksiği gidermeden sorun etmeden sevmek!