Enteresan bir durum eğer çok görüşüyorsanız bence görüşme sürenizi azaltın

uzun süreli ilişkim olmasına rağmen 1 gün olsun ne yüz yüze ne telefonda ne msnde konuşma mevzusu açısından sorun yaşamadım.Şuan böyle akıl verin diyince tabi söylencek birşey çıkmıyor sonuçta kalkıp siyaset spor falan konuşmuyoruz

günlük şeyler o an benim duyduğum yada edindiğim bilgiler olsun iş güç hakkında bazen ufak tefek dedikodu bazen şımararak birton farklı içerikle geçiyor konuşmalarımız böyle kassam kendimi ne konuşcam diye belki bende zorlanırım ama rahat olmak gerek zaten çok fazla konuşuyorsanız sürenizi azaltın evli olsanız bile iş güç derken akşamdan akşama görüşeceksiniz
Ben misal ancak şu durumda zorlanırım ayda yılda bir görüştüğüm eski bir arkadaşla buluştuysam yakın zamanda ortak mevzumuz olmadığından konuşma belli yerden sonra tıkanır bu oluyor napıyorsun eskilerden konuşuyorsun mecburen

ama zaten hayatında yer alan biriyle bence konuşmada sorun yaşanmaması gerek.Benim tahminim çok görüşüyorsunuz yönünde

misal saatlerce telefonda konuşuyorsanız azaltın bunu böylece sorun kalmaz konuşacak şeyleriniz ortalama yayılır konuşmanıza.