izzetarpaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocam;

Scripti kurduğumu düşünürsem eğer,
varolan bir tane bot nereden kaynak çekecek?

Güncellemeler ne kadar süreyle ücretsiz olacak?

Kurulum ve güncellemeleri siz mi yapacaksınız?

Copyright'i satın almak tam olarak ne anlama geliyor?

Misal ben, alt bardaki player'in her sayfada çalmasını isterim. Bu script kurulurken hazır olarak güncellenip mi verilebilecek?

Sanatçılarıda "hayran" olarak seçebilip, menüde sanatçıları listelerken o sanatçıya abone üyelerin sayısını yanlarında göstermek isterim. O sanatçı ismine tıklanıp, hakkındaki bilgiler ve albümler okunurken, yorumların hemen üzerinde o sanatçıya hayran üyeleri listelemek isterim. (Sürekli değişen 10 kişi. Ama devamını gör sayfası ile birlikte.)
Aynı yerde o sanatçının albümleri tanıtılırken, o albümün şarkılarınıda hemen dinletmek isterim.

Bu son isteğim sanırım kişiye özel yazılabilir demişsiniz. Ne kadar olur ücreti? Başka biri isterse satmazsınız ama değil mi? Özel en nihayetinde? Yada ona göre mi fiyat verilir?

Teşekkürler cevaplar için.
-Botun nerden çektiği hakkında pm yolladım

-Tek botla sınırlı kalınmayacak ekstra botlar yazılacak ücretsiz dağıtılacak bunuda belirteyim

-Güncellemeler,her zaman ücretsiz olacak

-Evet kurulum ve güncellemeler bana ait,ama isterseniz size veririm siz kurarsınız ftp bilgilerimi vermek istemiyorum derseniz

-Copyright kaldırmak aşağıda Kodlama:Tolgay Toklar yazıyor onu kaldırmak demek

-Evet bu ayrı bir güncelleme olarak ücretsiz olarak verilecek müzik kesilmemesi

-Sanatçı hayranlığını yaparız problem değil o

-Ufak bi ücretle,herkese ücretli satılır,mesela 10 Tl bu sanatçı hayranlığı isteyen olursa 10 tl karşlığında herkes buna sahip olabilecek

mukanfixor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script satışında bir sınır var mıdır, en fazla şu kadar kişiye satılacak diye?
Satış sınırlaması düşünmüyorum,bu yüzden linklerin yapısını falan istediğiniz gibi düzenleriz sandbox a karşı merak etmeyin