kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzel sistem, tek eksigi resimlerin tumb olarak alinmamasi, o konuda bir calisma yaparsan, sistenin acilisida yedigi trafikte azalacaktir
Sağol hocam,önerilerini dikkate alıcam

WonnicK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam güzel bir script ama reklam alanları pasif geldi müzik dinleme sayfasında bana. Aslında detaylı inceleyemedim acelem var bunları geliştirmek mümkünmü ?
Yönetici panelinden istediğiniz yere istediğiniz kadar reklam açabiliyorsunuz hocam

izzetarpaci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot'u test edemedim. Curl hatası diye uyarı verdi.

-Sunucuda curl yüklü değil o yüzden

Bundan sonrası kişisel yorumlarımdır hocam, yanlış bir şey yazarsam affola...

Listeye şarkı eklemek istenirken, "aktif liste yok" yerine, o pencerede hemen oluşturmak ve akabinde şimdi tekrar ekleyebilirsiniz. denilme şansı var mı acaba?

-Yapmaya çalışırız hocam onu

listeme eklediğim bir parçanın "listeme ekle" buton'u, "listemden çıkar" ile değişmesi mümkün mü?

Evet mümkün

Müzik dinlemek için girdiğim sayfada ayrıca bir daha play'e basmadan direk oynatmaya geçebilir mi?

Evet onunlan uğraşıyorum zaten o bir eksiklik farkındayım bende

Aynı anda hem listemden hemde, normal olarak müzik player çalıyor. En son basılan, sanki diğerini deaktif edip çalmalı.

Bu mümkün gözükmüyor malesef ama otoplay yok o dinleme sayfasında o yüzden sorun olmuyor

Diğer sosyal mecralarda paylaşma ikonunu göremedim?

İstediğiniz sosyal platformları ekleriz

Sanatçılara özel profil bilgileride göremedim. Tıkladığım zaman sanatçı ismine sürekli anasayfaya gönderdi beni.

Ben bir sorun göremedim örneğin

http://www.arkadasimolsun.com/muzik/...-Tarkan-6.html

Resimler falan öylesine attım ondan pek iyi durmuyor,bazı sanatçı resimleri çıkmıyor resimleri yüklemediğim için

Şarkı listeme şarkı eklediğim gibi, hayran olduğum sanatçılarıda bir yerde ekleyebilsem, onlarla ilgili en ufak bir gelişme bana mail olarak gelse sevinirim sanırım.

Şuan için entegre olarak olmaz ancak,ücretle olabilir kişiye özel

Aynı sanatçıya hayran kişiler kendilerini bulup, mesajlaşabilir. Site içi trafiktede iş görebilir bu.

Yorum kısımlarından bu işlev görülüyor diye düşünmekteyim...

Sevgiler.
Bu arada ciddi alıcı olarak ilgileniyorum. Domain'i aldım bile.