Kızlara kalsa 24 saat konuşmak isterler ama erkekler sıkılır 1 saat sonra sıkılırım ben.
Benim önerim ilk önce okula veya işe gidiyosa bunlarla ilgili soruyu sor ama hemen sorup bırakma. Okuldaki veya işteki "arkadaşlarınla neler yaptınız bugun" vereceği cevap ay bi hoca var şöle yaptı veya bi müşteri geldi beni sinir etti gibi cevaplar verecektir. Sen konuyu geçiştirme ilgilendiğini belli et kızlar ilgiden hoşlanır. Ona değer verdiğini anlasın. verdiği cevba göre sen yeni sorular yönelt. Bu arada yanındaysa hafif gülümse buda çok hoşlarına gider. Gelecek planlarınızdan konuşun daha doğrusu geleceğe yönelik planlar yapın sen konuyu aç kız devamını getirir zaten. O konuştukça kısa ama öz konuş etkilensin iyice. Hep o konuşmasın ailenden bahset ama büyük ihtimal bahsetmişindir daha farklı şeyler mesela "bi yiğenim var şunu yaptı" gibi konuşurken aklına gelir zaten sık sık bahsedersin. Hoşlandığın şeyleri felan biliodur aklına geldikçe bahset. Kızlar özellikle ailesine önem verilmesinden hoşlanır ailesinden bahsetmesini sağla. Küçük süprizler yaparsan hoşuna gidecektir şaşıracaktır buda sana hayranlık hissi uyandırır. Kızlar bide erkekere göre ilişkiye daha ciddi bakarlar ilerde evlenme gibi bu tür konuları çok fazla konuşma ama arada sırada bahsedersen güven tazelersin. Ayrıca onun beğendiği tarzda giyin. Zaten onlar karışmaya başlar şunu giy bunu giy diye sende onun dediklerini yaparsın arada bi bu konularda takılırsın. Güzel sözler sölemeni önermem yani her 3-4 cümlesinden biri güzel söz olursa sıkar az ama öz kullanmalısın. Belli günleri unutma sevgiler günü mesela kızı bazen çok şaşırtırsan anlatmadığı arkadaşı kalmaz buda onu baya bi etkiler mutlu eder. Zamanla zaten sıkı dostun gibi olacaktır. Ozaman burda cevap veren sen olursun. Ha bu arada unutmadan ona nolursa olsun saygı göstermelisin bu çok önemlidir. Bu arada ++++ vermeyenin kaynanası kulanı çınlatsın