Xman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nereden biliyorsun kanıtım olmadığını, her ay düzenli olarak belediyenin şirketinden evine kömür ve erzak servisi yapılan onlarca tanıdığım var çatır çatır ispatlarım, tüm Türkiye ye kapak yaparım.
kanitlamadan konusmayi ebemde yapiyor en güzelinden ,

ama kanitiniz yok sadece ben biliyorum ama kanitlamak zorunda degilim diyorsunuz.

öyle kömür dagitmak ile , yardim ile bu akp yönetimi %49 oy aldiysa buradan bir kisi ciksin ben AKP oy verdim bana kömür verdigi icin desinde görelim. Forum üyelerinin %50 den fazlasi AKP yönetimine oy verenlerdir.Böyle cunku Türkiyenin secmeninin yarisi AKP oy verdigine göre bu forumda olan kisilerde dahil bir tane bu hükümete kömür verdim diye üye istiyorum.

Kendisini serefini sadece bir kömüre satmis bir üye varsa oyunu sadece kömür icin vermis birisi varsa ciksinda görelim.

Hic bir kimseninde böyle yapmadigi icin buradan bir adamda bulamazsin ama bunu unutma bu forumun yarisi o partiye oy vermis hatta Türkiyenin yarisi diyelim. Demekki heleki 2 kere iktidarsa o parti artik gözlükleri cikartalim.Bazi seyler zorda olsa kabullenilsin.