Yapılan haksız yorumları kınıyorum.
CNT ekibini tanımayan ve yaptığımız çalışmalardan habersiz olan yeni webmaster arkadaşların bizi bu şekilde karalamaya çalışmalarına anlam veremiyorum.
İlk 3000 üyeye 5 TL dedik. 5 TL alan arkadaşlar ihaleleri kazandı. Hafta sonu biten ihalelerdeki ürünler sahiplerine ulaştı. Ürün girişi ve kargo işlerini bizzat yapıyorum.

Sistemi bilmeyen ve öğrenmek için çaba sarfetmeden kişiler mümkünse ilk önce sitemizi öğrenmeye çalışsınlar. Sitemize eklediğimiz hiç bir ürün BAŞKA ihale sitelerinin yaptığı gibi ilk etapta arkadaşlarımıza gitmedi. Para kaybetmeyi göze almazsak kazanamayacağımızı ve kazandıramayacağımızı iyi biliyoruz.

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi,
dipnot: Yorum yaparken dikkatli olalım araştırıp öyle yorum yapalım ki canla başla çalışan kişilere karşı kalp kırıcı olmayalım.

ozullu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
refinle 3000 üyelik alırsak 3000 kazanacaksın
biz 3000 üyelik açalım sen 1000 TL yolla ama önce ödemeyi yolla sen firmadan alırsın?
Gerçekten REF adresinizle 3000 SMS ve mail onaylı üye getirebilirseniz, hakkınız olan ücreti size göndermekte sorun çıkartmayız. Anında hesabınıza yüklenebilecek bir tutar bu. Bizim için sorun teşkil etmiyor.

İzmir'li ve İzmir'e gelebilecek tüm arkadaşları ofisimize bekleriz.

Hala araştırmayıp diğer sitelere bakıp sallayacak arkadaşların aşağıdaki siteyi kontrol etmelerini ve bizi tanıdıktan sonra sallamalarını tercih ederim.
http://www.cntbilisim.com.tr/neler-yaptik.html