foxydeath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar size bugün başımdan geçen olayı anlatacağım. Sizlerde buna göre bana bir fikir verin.

1 Hafta önce sevdiğim kızın tlf numarasını almıştım kıza açılmıştım. Kızda sana karşı birşey hissetmiyorum arkadaş kalalım. İleride ne olacağını bilmem dedi. Bende tamam zamana bırakalım dedim. 2 Gün mesajlaştık öyle sonra bu kız bana havalanmaya başladı, artislik yapmaya başladı. Sanki bulunmaz hint kumaşıymış gibi... Bende tartıştım numarasını sildim. Bugün staja gittiğimde kız biriyle konuşuyordu. Biraz takip ettim Bir çocuk buna gül verdi. Neyse akşam oldu lokantadan çıkıp halı saha maçına gidecez arkadaşla karşımda kızı ve çocuğu gördüm. Kardeşim kadar sevdiğim arkadaşımı gönderdim git çocuğa söyle ayağını denk al. Gidip söyleyip geldi.

Halı saha maçından sonra tlf geldi. Çocuk arıyor konuşalım diyor. Neyse arabayla geldi aldı bizi neyse yolumuzu koyduk yol verdik. Şimdi ise ben çocuğu dövmedim diye pişman oldum o ayrı konu. Kız mesaj attı benim yanımdaki çocuğu nasıl tehtit edersin diye. Bende dedim karşındaki adamı tanımadan hiç birşeye kalkışma. Elinden geleni ardına koyma. Kendine iyi Bak mutluluklar yazdım. Şimdi canım çok sıkılıyor ne yapmalıyım.?
Bide kendini kızın yerine koy. Düşün sana sevmediğin bir kişi çıkma teklif ediyor ve reddetiyorsun. Vede şu an kızı sevdiğin cins ten bir erkeği seviyorsun ve sevdiğin kişiyi senin yüzünden dövüyorlar veya şey yapıyorlar... Cidden biraz artistlik yapmışsın orada. Kız istemiyorsa olay bitmiştir. Git kendini buğazdan aşağıya at. Her türlü haksızsın. Şimdi yarın o çocuk arkadaşlarıyla seni bir yerde sıkıştırsa ağız burun dümdüz etse ne olucak ? öbür gün sen sıkıştırıcaksın olay baya bi abartılıcak. Yaptığın çok yanlış... Kendine çeki düzen ver. Bırak seni bu duruma düşünenler utansın. O kızın yüzüne de bakma. Çağırırsa yanına gitme. Kaale alma. Adam dan sayma.. Olay bitmiştir...