Merhabalar, bir süredir aktif olarak R10'dayım. Sizinde bildiğiniz üzere flash oyun siteleri çok rağbet görüyor. Hele birde seosu ve içeriği güzel olursa. Bende bir süredir flash oyun sitesi düşünmekteyim ancak bütçe sıkıntımdan dolayı bu fikri erteledim. Şimdi konuya dönecek olursak. Hem bana hem size kazandıracak flash oyun tasarısı;
1)Sistem olarak Wordpress düşünüyorum.
Neden: Wordpress seosu sağlam, etiketine kadar sağlam index alan bir sistem. Ayrıca sürekli güncellenmesi ve her versiyonda daha da güzelleşmesi onu cazip kılıyor.
2) Flash Oyun şeklini
şu temayla düşünmekteyim.
3) Flash Oyun Sitesi olarakta
http://y3.com adresinden oyunları isterseniz indirebilirim istersenizde kaynak koddan ekleyebilirim. Neden Y3 çünkü oyunlar reklamsız ve dışarıya çıkan linkleri kaldırmışlar.
İş Wordpress'e binince yapmadan geçemeyeceğimiz birkaç olay var tabi.
Eklentiler, gerekli eklentiler kurulup. Gerekli ayarlar kalıcı bağlantı vs. düzenlenecek.
Bu şekilde bir flash oyun sitesi düşündüm bilmiyorum sizin görüşleriniz ne olur. Tabi konu ticaretteyken ticaretle olan kısımları açıklayayım.
Wordpress kurulumu + tema + eklenti vs. ayarları ücretli şekilde yapmaktayım.
Başlangıç için istediğim ücret
10 $/pp + 100 flash oyun manuel olarak eklenecek. Yazıyı sonuna kadar okuduğunuz için teşekkürler. Dilerseniz bu işlemlerden sonra uzun vadeli çalışabiliriz...
Saygılar.