Böyle bir sürü insan var.. Hem teklif verip, fiyat sorarlar, hatta tamam derler 2 gün sonra ödeyecem deyip ortadan kaybolurlar.. Ego tatmininden başka birşey değil.. Fiyatlarımı yüksek tutuyorum.. Almayı düşünen adama da 24 saat süre veriyorum.. İster 24 saat içinde dönüş yapar, ister yapmaz.. Ama bir dahaki gelişinde pazarlık bile etmem..

Ben şunu görüyorum: r10.net'de(başka platformlarda çok fazla takılmadığımı belirtmek isterim) bu tür olaylar sık yaşanmaya başladı, çünkü; Silver veya Gold olunca ya da r10'da biraz takılınca kendini forumun sahibi(kötü sahibi) hissedip, ona buna ahkam kesen, cebinde çay parası zor olan, okuldan kaçıp internet cafeden girip, 2 tane yazı yazınca kendini bir halt zanneden, Evdeki bilgisayarını şirketin sunucusu zanneden çok insan var..10 liraya aldığı domaine 3 tane çakma botla kurduğu, yıllık 20 lira host parası verip yayına geçirdiği siteyi, dünyada hiçkimsenin yapmadığı proje imiş gibi gören, çevresindekilere "benim şu sitem gir aga" diye hava attığını zanneden, kuralların yazılmak için çıkarıldığını, uyulmasına gerek olmadığını düşünen bir sürü insan var maalesef..

Neyse yazacak çok şey var da.. Farklı bir platform oluşturulup, ticari işler oradan yürümeli.. Tek başına olacak iş değil, bir araya da gelmek pek mümkün olmadığına göre, domaincilik ve webmaster lık yerlerde sürünmeye devam edecek..