Konunun yeri burası degil sanırım ama burada geçtiginden burada açtım.
Bugün sabah mailimi açtım, bir domaine teklif gelmiş r10 'dan özel mesajla cevaplayın denmiş.
Cevapladım. Sonra o da ne özel mesajla yazmayın dedim de şuda buda.. Karşısındakini küçümseyen tavırlar falan.
Neyse konu kapandı. "kardeşim o sitenin senin oldugunu nerden bileyim?......" şeklinde soru soruyor hemde cevap istemiyor

sonra'da Koca cümlenin orasını burasını alıp, burada soru nerede diyor.
Bu forumun footer'inde ( “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır”. H.Ş ) yazıyor. Böyle kasıntı kendini beğenmiş arkadaşları görünce kusura bakmasınlar ama uyuz oluyorum. Gına geliyor bu işi yaptıgıma, yapacagıma pişman oluyorum..
Konuyu dedigim gibi açmayacaktım ama son mesaja dayanamadım. Daha uygun kategori varsa taşınabilir.
GuNGoR35 adlı üyeden alıntı:
ayqan adlı üyeden alıntı:
dizionline.com 300 lira.
dizibank.com 100 lira.
saygılar.
Alıntı
lütfen domainleri konu altına yazın pm atmayınız.
sanırım bunu boşuna yazdım ?
Gönderen: xxxx xxxxxxxxxx <xxxx@xx.com>
Konu: dizionline.com Teklif
http://www.marketten.com/ Siteniz uzerinden güngör vardar isimli musteri dizionline.com domainine 30TL teklif etti.
Musterinin telefon numarası: xxxxxxxxxxx Size yazdigi not ise asagida, mail adresi yukaridadir
------------------------------------------------------
Musteri Notu:
r10.net GuNGoR35 nick istediginiz fiyatı pm olarak atarsanız sevinirim.
NOT'unuzda özel mesaj demişsiniz. Burada'da farklı konuşuyorsunuz.
Yok hocam satılık domain falan. Hayırlı arayışlar size! karşınızda çocuk mu var? yok şunu boşunamı yazdım bunu boşunamı yazdım. Özel mesaj istedinizi özel mesaj gönderildi. şimdi de size domain falan yok. hadi selametle!
baştan bunu belirtsen böyle cevap almazdın iyi akşamlar .
hocam bazı problemleriniz var sanırım. siz belirtmisiniz. ben her mesajımda isteginiz üzere özel mesaj atıyorum mu yazacagım? saçmalamayın allah aşkına. özrünüz kabahatinizden beter ya. pes doğrusu. hadi iyi geceler.
kardeşim o sitenin senin oldugunu nerden bileyim? o teklifi nezaman yapmışım bir bak bakalım sorun kimde ozaman görürsün.
cevapta atmazsanız sevinirim.
İyi Akşamlar Size.
soru sorup cevap atmassan diyorsunuz

buda ilginç. teklif dün gece gelmiş. hemde dizionline.com 'a.
bende başlıga dizionline.com yazdıgıma göre

hadi bakın ben soru sormadım siz cevap vermeyin..
sanki üstünden asır geçmişde geç dönmüşüz cevaben

off. off..
o teklifi nezaman yapmışım bir bak bakalım sorun kimde ozaman görürsün.
bu mesajda nerde soru var ? sorunlu oldugun burdan belli oluyor

neyse hadi susda yorma beni.
iyi GECELER sana

boşada mesaj atma mesajın gelmez