Yeni konu açmıyım dedim, birkaç sorum olucaktı ücretli temalar hakkında. http://www.youjoomla.com/join/
Youjoomla sitesinden bir tema beğendim. Eğer linkte yazanları doğru anladıysam, burda bi üyelik tipi seçiyorum. 3 veya 6 ay boyunca sitedeki tema ve modüllerin hepsini kullanabiliyorum.
Şimdi merak ettiğim:
1- Temayı 1 veya 3 domain için kullanabilmek nasıl sınırlanabiliyor?
2- Sitedeki bütün temaları modülleriyle beraber pc'me indirebiliyo muyum? Diyelim 7-8 ay sonra sitemin tasarımını değiştirmek istedim, ama üyeliğim bitti. Pc'mdeki farklı bir temayı kullanıp site tasarımını değiştirebilir miyim?
3- Malum 75$ gibi hatırı sayılır bir paradan bahsediyoruz. Temaları 2. şahıslar kullanabilir mi? Ya da kullanmadığım temaları satabilir miyim? Madem 3 domain hakkım var, 2 domain boşta kalıyor.
4- Üyelik sürem bittikten sonra tema kullanım hakkı bitmiyor di mi, yani ömür boyu benim mi?
5- Copyright'tan benim anladığım, sayfanın en altında temanın bu siteden alındığına dair bi ibare olucak. Sayfanın en üstünde yer alan banner/header'da reklam filan olmıycak di mi?
şimdiden teşekkürler.
1. Youjoomla üyeliğim vardı eskiden. Kullanılan alan adını / alan adlarını kaydettiğimiz bir yer olduğunu hatırlamıyorum. Dolayısıyla iyiniyet ve gerektiğinde hak talep edilebilecek bir şart şeklinde konmuş olabilir. Bundan emin değilim.
2. Evet, sınırsız olarak indirebilirsiniz. Yalnız saat sınırı var. Her 24 saatte 15 dosya indirebilirsiniz Youjoomla'da. Örneğin bir temanın sadece tema, komple kurulum paketi, eklentileri, kaynak dosyaları gibi bir çok paketi olabiliyor. Herşeyi indirmek istiyorsanız öncelikle ana paketleri tercih etmelisiniz. Dediğim gibi, her 24 saatte 15 paket.
3. Hayır. Dağıtımını ya da satışını yapamazsınız. Yani şartları öyle.
4. Kullanım hakkınız ömür boyu. Üyelik süresi, geçmiş ve o süre boyunca çıkacak yeni tema ve diğer eklentileri de indirebileceğiniz ve ayrıca bu süre boyunca üyeliğinizin içerdiği destek kanallarından destek alabilecek olmanız anlamına geliyor.
5. Evet, sayfa altındaki kısım.