Merhaba Arkadaşlar,

Yine Bir Yarışmanın Tatlı Sonuna Gelmiş Bulunuyoruz, Tüm Katılımcılara Gösterdikleri Çabadan Ötürü Teşekkür Ediyoruz.

Bir Önceki Yarışmamızda Yaşanan Ufak Bir Aksaklığı Bu Yarışmada Gidermek İstiyoruz. Bu Nedenle; grafikadam, Logorizma İsimli Arkadaşların Çalışmalarının Görüntülenemediği İçin,03.03.2010 Saat : 13:00'e Kadar Çalışmalarını Yeniden Gözden Geçirmelerini yada Görüntülenebilir Bir Şekilde Yeniden Yüklemeleri İçin Ek Süre Verilmiştir.

Bu Mesajdan Sonra Gelecek Logo Tasarımları Onay'a Sunulmayacaktır. Çünkü Belirlenen Süre Dolmuştur. (grafikadam, Logorizma Hariç)

Yarın Saat : 13:00 de Üretilen Grafikler, Genel Müdürümüzün Onayına Sunulacak, Müdürümüzden Dönen Sonuca Göre Yarışmanın Galibi Duyurulacaktır.

Tüm Katılımcı Arkadaşlara Başarılar Diler, Çalışmalarından Ötürü Bir Kez Daha Teşekkür Ederiz.