SilentNight adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım bu işin içinde olduğum için sana yardımcı olabilirim..Nasıl yardımcı olabilirsin dersen bilgi vereyim..
Öncelikle tek atkı yapmaz hiç bi yer , he yapar nasıl yapar 1 tanesi 60 Tl ile 100 Tl arasında değişir..Ayrıca zaten makinadan atkılar 5 erli çıkıyor tek basım zaten yapamıyorlar.. Dediğim gibi eğer kabul etsede en az 60 tl fln oluyor 1 tanesi..Eğer 100 tane fln bastıracaksanız tanesi 4.5 - 5 tl e fln geliyor ( tek kat için bu fiyat ) .. Çift katta biraz daha ucuz olma ihtimali var.. Eğer çoklu basım yapacaksanız size 1-2 firma önerebilirim.. Ben 2 kere atkı çıkarttım daha aklına soru takılırsa sorabilirsin..
Valla hocam herşeyi açıklamışsın zaten.Tek yapılmıyorsa artık taraftarlarla minimum alacakların sayısını belirlememiz lazım.Yani mesela en az 50 adet yaptırsak olur sanırım.Ben birde fiyat araştırması yapıyorum şimdi.Mesela 50 tane böle bir atkı yaptırsak tek veya çift katlı olması fark etmez.Maliyetinin az olması şuan bizim için daha iyi.Onun için mesela 50 adet ve fiyatı ne kadar olur.

_VolkanYILMAZ_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
atkiatkisi.com buradan bastırabilirsin..
Teşekkür edeirm.Genelde en az 100lük basıyorlar bakalım artık.

Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Promosyon ürünü amacıyla zamanında bende araştırmıştım, tek atkı olacak derseniz çok pahalıya gelir. Hatta bazı yerler tek baskı bile yapmıyor.
Tek baskı keşke yapılabilse.Benim elimde olsa çeker fotoğrafımı koyardım siteye.Hem alacak kişiye bir örnek olurdu falan iyi olurdu.Ama dediğim gibi artık minimum bir sayı elde ederek bu işe başlamalıyız.