Arkadaşlar bildiğiniz üzere Windows 7 RC sürümlerini kullananlar için uyarı mesajları çıkmaya başlamıştı. Bende bu nedenle tek bölüm olan harddiskimi iki bölüme ayırıp yedeklemek istedim. Partition Magic adlı programı indirdim ve sürüm uyuşmazlığı uyarısı vermesine rağmen birşey olmaz diyerek devam ettim(windows 7 için uygun değilmiş tabii sonradan öğrendim). sonra harddiski bölümlendirmeye çalıştım, birkaç hata verdi düzelteyimi diye sordu düzelt dedim sonra programı açmamaya başladı. Herşey normal devam etti herşey sonra gece bilgisayarı kapattım ve yattım. Ertesi gün bilgisayarı açmak istedim, mavi ekran verip yeniden başlatmaya başladı. Dedim sistem zarar gördü heralde, repair falan yapayım dedim maalesef yine mavi ekran alıyordum. Sonradan farkettimki c: olan harddiskimin galiba bilmediğim birşekilde bilmediğim parametrelerini değiştirmesine izin vermişim Partition Magic'in.
Windows 7 cdsi ile bootlayarak muhtemelen harddiski silip tekrar bölümlendirebilecem ancak tüm belgelerim yedekleyemeden gidecek.
Ben bu durumu düzeltebilirmiyim? Nasıl?

Umarım derdimi anlatabilmişimdir...
Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkür ediyorum.

Not: Mavi ekran hatasını durdurup okudum, harddiskle ilgili olduğunu söylüyordu. MS-dos komut istemiyle açtığımda(repair bölümünden) x: olarak görünüyor ve c: ya giriş yaptığımda sadece normal windows repair klasörlerini görebiliyorum. Biosta falan harddisk görülüyor.

Saygılar...