Arkadaşlar benim sorum şu
Namejet.com da pre release ile satışa çıkan domainlere teklif verdiğinizde belli bir süre pending auction statüsünde bekliyor . (24 saat yada 48 saat şu an hatırlamıyorum) .Bu sürenin sonunda açık artırma başlıyor.
Bilmek istediğim Mesela bir domain namejet.com da pre release olarak satışa çıktı .Pre release backorder tarih ve saati Mar. 2, 2010 8:00 PM olsun
Hiç kimse domaini bu tarih ve saat aralığına kadar backorder etmedi farzedelim. Bu durumda domain ne zaman backorder'a kapanıyor ?. Hangi tarih ve saatte .Yani hiçkimsenin backorder etmediği domaini Benim en geç ne zaman backorder edebilme şansım var? Bu konuda tecrübesi olan varmı ??
Pre release statüsünde satışta iken teklif verme şansınız ne zamana kadar ?
Soru anlaşılır olmuştur inşallah.
Pre release de iken kimse teklif vermezse Domain pending delete statüsünde iken tekrar satışa çıkar.Bunu biliyorum. Yani sorum tamamen pre release statüsünde domainin son backorder zamanı ile ilgili
Mesele pending delete statüsünde satışta olan domainlere domainin karşısında yazan saate kadar (Mesele 9:00:00 AM US pacific time ) teklif vermediğiniz taktirde domain artık backorder için kapanmış oluyor. ve eğer domain başka biri tarafından backorder edildiyse pending auction statüsüne geçiyor.
Şimdiden teşekkür