Kullanım cezası hapis değil öyle mi? Masumane bir durum ilk kullananlara bişey demeyelim yani? Cem yılmaz misali:"Biz kullanıcıyız abi, satıcı değil"
Bu ülkede binlerce kişi var kullanan o zaman bırakalım kullansınlar biz de "yahu ne olacak adamlar sadece kullanıcı" diyelim olsun bitsin..Kardeş, burada kokain,eroinden bahsediyoruz.Şeker,tuz değil...
İsim Tarkan olunca neden savunmaya geçtiniz ki? Herkes bu toplum nazarında bir bireydir ve eşittir banane tarkandan ondan bundan...Yaptığı şey hem Türk hukukuna göre suçtur hem de Türk toplum yapısına yakışmayan bir eylemdir.Bu zıkkımı içen,satan veya satışına göz yuman herkesin en ağır cezayla yargılanması gerekir.
Dünya starıymış, bizi Avrupada temsil ediyormuşyok efendim bilmem neymiş bu saatten sonra hiç önemi yok benim için..Sanatçı dediğin kişinin omzunda toplumun vebali vardır.Attığı her adımda örnek olmalıdır...Yok olamıyor musun? O zaman o ateşten gömleği giymeyeceksin..Sanatçı olmak şen sıpa olmak değildir sanatçı olmak bilmem ne gazino pavyonlarda tüyü bitmemiş yetimin hakkını bilmem ne mankenlerle yemek değildir..Sanatçılık ilkeli bir duruş ister, ibret timsali olma ister, örnek kişi olmayı gerektirir.
Hep şu anlayış vardır bizim ülkemizde"adamın sesi güzel baba, banane yaptığı işten, o kendi özel hayatı" yok yaaaa....o kadar kolaydı o kadar basitti öyle mi? adam pkk sempatizanı olacak,adam eroinman olacak, adam namussuz olacak, adam hortumcu olacak ben de sesini seveceğim...Yeminle diyorum ki bu kişilerin sesindense köyümdeki merkep anırmasını tercih ederim.ses her yerde var bize biz gibi olan gerek bize dik duran gerek biz ilkeli namuslu örnek olan gerek........
Ne savunması para vermiştir öyle yapmıştır diyenlere yazdım onu farkındaysan kullanımı serbest felan yazmışmıyım dikkat edersen sevinirim bence tekrar oku.