Altını çizdiğin konuda senin için söylemedim gelen maillerden,küfürlerden bahsettim. Ya babası sayesinde tabiki 3-4 dil bilecek ama genel olarak baktığında bir bir artıdır.

Tabiki pelin babamınkızı değil ayrıca öyle fanatiği de değilim. Fakat o programda olması format gereği ve dediğim gibi tartışmasız,şakasız o program o kadar sürmez. Ayrıca bana kalsa ben şu son zamanlarda yaptıkları konuk alma olayını yapmazdım. Teke tek ve teke tek özelde zaten bu format yapılıyor. Tarihin arka odası programında konuğa gerek yok 1-2 yıl önceki programları ben özler oldum. Uyuma konusuna gelince bence doğru olan reklama girmeleriydi fakat sanırım murat bardakçı onu kızdırmak istediğinde o anda düşünemedi onu ve kameraman da biraz yanlış yapmış. Bu da bana maxigeyiklik gelmedi.

Belki yeri değil fakat r10 her geçen gün büyüyor ama her geçen gün eğitim kalitesi azalıyor ve üniversite v.s eğitim alanlar da internet yüzünden başarısız oluyorlar. Gönül isterdi bu forumda çok sayıda insan iyi ingilizce almanca bilsin. Dünya meleslerine konularına karşı bilgili olsun ama öyle bir merak yok öyle bir eğitimleri de yok. O yüzden ben o programdaki her insana saygı duyarım. Her insan 4 dil öğrenemez ve 2-3 üniversite okuyamaz. Kapasitesi olsa da yanlış seçimleri yüzünden yapamaz. Bu yüzden bu r10 çoğaldıkça ileriye değil karmaşıklığa gider.

Herneyse kimsenin kalbini kırmak amacım değil yarında birsürü dersim var ve tüm r10 yerine 2010 adı altında İstanbul Arkeoloji Müzesine gelen "Disk atan adam" heykelini görmeye ve müzeyi tekrar bir gezmeye gideceğim. Herkese iyi geceler