"Sözümü kesmeyin lütfen"den başka ne diyor ki Pelin Batu, işimize gelmeyen düşüncesi olsun. Arada programda rock müzik dinletmeye çalışıyor bide o var tabi.
Murat Bardakçı koca adam ama hiç uyuduğunu görmedim programda. Ki konuşan daha çok o.
Bazen Bardakçı bazı müzelerin felan yerini unutunca Batu devreye girip birşeyler diyor (onlar da yanlış oluyor zaten) o kadar.
Ve eminim R10'da, o programa çıksa; insanları Pelin Batu'dan çok daha fazla bilgilendirebilecek insanlar var. Hani "hayatında klavyeye basmaktan başka hiçbir başarısı olmayan".
Ne kadar zamandır bu programı izliyorsun ki pelin hakkında bu görüşü edindin. Bazı konular oluyorki onun da anlattığı şeylerle şekilleniyor. Ramazan programlarını izledinmi hiç belki hatırlarsın ? O kız 3-4 dil biliyor. Burda kaç kişi biliyor. O kız boğaziçinde okuyor burda kaç kişi var. Bu forumdaki çoğu insan internet işinde başarılı olmuş olsada büyük bir kısmı asosyal ve hayatta hiçbir statüde olmayan insanlar. Sana da açıkça bu foruma üye olduğun ilk zamanlardan itibaren cevap veriyorum ama hep aklındakileri doğru bilerek biryere de varamazsın.
Gelelim program konusuna bu forumdakiler o programa çıksa çoğu kekeleyerek konuşur veya saçmalar. Ayrıca nerdeyse kimse de o kadar saat dayanamaz. Eğitim olarak da 5-10 kişi en fazla o programa katılabilir gerisi burda internette vakit öldürür. Murat bardakçıyla pelini tabiki bir tutamazsın. Murat bardakçı efsane gibi bir adam ve hayatı boyunca birşeyler öğrenerek ve anlatarak geçirmiş biri. Ben yukarda da belirttim murat bardakçı ve erhan afyoncuya göre pelin daha pasif programda zaten format bu şekilde gidiyor ama o pelinde de bir işe yaramıyor birşey bilmiyor diyemez kimse. Zaten hiçbir bilgisi olmasa ve dengesizin biri olsa emin ol murat bardakçı kimseyi dinlemez izin vermezdi o programda olmasına.
Son zamanlarda padişah konularından çok konuşuluyor ve tabiki içki içtiklerini veya hastalıklarını anlatacaklar. Fakat belli bir kesim bunu kabul edemiyor kendine yediremiyor. Programlarda uzaması da gelen küfür ve hakaret mailleri yüzünden oluyor. Gerçi ben o programı izlediğimde gelen tepkilerden halkımızın düşüncelerini de öğreniyorum ya o ayrı bir artısı.
Son olarak bu konu maxigeyiklik bir konu değildir. Hiç mi komik değil tabiki komik olmuş ama konu pelin batu'ya saygısızlık yapılmak için ortam oluşturmuş gibisi olmuş burası da r10 ve hiçbir kategoride buna yer yok.