HostSatiyoruz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İllede index alsın diyorsan www.pingler.com gir buradan ping attır.Anında index alır.Fakat bot uğramıyorsa bir sebebi vardır.Şahsen 0 domain sitemi ilk gününde indexlettirdim fakat 3 gündür 60 index duruyor.

Sabır sabır sabır.
Yok öyle bi'şey.Ping atmayla listelenmenin alakası yoktur.Sitenin trust değeri listelenmede etkilidir.Sandbox veya penalty boxlardan birine girmiş bir siteye sabahtan akşama kadar ping at işe yaramaz.Filtredeki siteleri bot gelir görür indexlerini alır ama listelemez-=primary index durumunda değildir.-, supplementary index halinde kalır.

edit *buna - atan sayın arkadaş bildiklerinin 3 kuruşdan fazla etmediğini anlar umarım.

edit2: Kullan bakayım pingleri fitredeki site index alıyor çok bilmiş!!!

Bunu söyleyip adını vermeyen mala cevabımı tekrar bu yazı altından vermek istedim.

Filtredeki site index almaz demedim.Senin anladığın anlamda index almaz.Evet bu konuda çok biliyorum.Çok ping atınca filtreye girer mantığı güden efsanelere inanan inek sürüsünden bir inek olduğun için mantığın bu işlere yetmez.Sorunlarınızı rep yoluyla değilde özel mesaj yoluyla söylerseniz cevap veririm.