Seven_46 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayır farkındaysanız ben bir çok kişiye teklif verirken herkesin teklifini inceler ona göre fiyat veririm.Herkesle piyasayı çok iyi bilirki bir çok kişide bunu yapmaktadır.Ben konunuza girip çıkıyorum çünkü teklif vermek içimden gelmedi o yüzdende vermedim.Ama sizin yaptığınızda hoş bir olay değil bunu söyleyeyim size aylık yada yıllık 40-50 TL yada 500-1000 TL veriyorsanız hiç bir kimsenin kimseye emir vaki konuşmaya hakkı yoktur.Zatenkide siz önce hataları kendinizde arayınız diğer arkadaşında dediği gibi sonra firmaya bu nasıl rezillik vs diyiniz.Konunuzu baltalamak istemem inşallah aradıgınız hizmeti bulursunuz.

İyi forumlar.
Bir kere sizin teklif verip vermemeniz çok da önemli değil benim için o yüzden devamlı bunu vurgulamazsanız sevinirim. İkincisi benim nasıl biri olduğum karşımdakini ilgilendirmez ben alacağım hizmete, karşımdaki vereceği hizmete bakar benimle hiç bir türlü merhaba demeyi öğrenin şeklinde konuşamaz, eğer konuşmam ona kaba geliyorsa kim ki bu der cevap atmaz anlatmak istediğim budur. Emir vaki konuşmanın da bu konuşmayla uzaktan yakından ilgisi yoktur bana emir vakinin anlamını da söylerseniz sevinirim çünkü demekki ben bilmiyorum.