Şuanda bu sorunla karşı kaşrıyayım, sürüm yükseltilmişti ve bu aşağıdaki sorunlarla kaşrılaşınca cpanel srümünü 11.24.5'e geri almıştık, şuandaysa yine 11.25.0 sürümüne güncellemiş cpanel kendisini. Vps aldığım firmanın yaşadığım soruna dair bilgilendirmesi şöyle oldu;

Alıntı
cPanel tüm sürümlerinde (Current, Stable, Release ve Edge) 11.25.0'a geçişi zorunlu hale getirmiş ve bundan dolayı paneliniz otomatik olarak 11.25.0'a güncellemiş kendini. Tüm sürümleri tek tek denedim az önce, fakat 11.24.5'e dönüş yapılmadı maalesef ki. Artık tüm cPanel kullanıcılarının 11.25.0 kullanması zorunlu, yeni kurulumlarda da 11.24.x serisi değil, 11.25.0 sürümü yüklenecek. Açıkçası, yaşadığınız bu bash probleminin başka bir çözüm yolu olmalı, sadece cPanel'in sürümüne bağlı kalarak çözülmesi çok garip geliyor bana... Ancak nedir o çözüm, bilemiyorum maalesef...
Şuan da tar dosyalarınıda açamıyorum bu sürümle birlikde aldığım hata ise;

Alıntı
gzip: stdin: not in gzip format
tar: Child returned status 1
tar: Error exit delayed from previous errors
Çok zor durumda kaldım çünki yarın bir ircd sunucu teslim etmeliyim fakat bu sorunla karşı karşıya kaldım Lütfen yardımcı olurmusunuz.

Bu sürümü kullanan herkez bu sorunla karşı karşıya bash sorunuyla peki dosyaları açamamam da yine bu sürümden kaynaklı sorunmu ve nasıl aşabilirim, sorunu aşan arkadaşların yardımını bekliyorum.