Selamun aleyküm,
Kusura bakmayın belki yanlış yere konuyu açtım, -belki çok aptalca bir soru soruyorum ama cahilim ne yapayım. Biri bana yardımcı olursa sevinirim.

İhs Telekomu sağda solda çok övüyor. Ben de bir site açıcam, oradan alayım dedimhost ve domain'i.

Domain'i seçiyorum. Host'u seçicem de orada Html Paket , Php Paket falan diyor. Ben bunların hangisini seçicem benim sayfam. Büyük ihtimal Portal tarzı bir şey olur. Lütfen, biricevap yazsın gerçekten yanlış bir şeyi seçmemek için soruyorum.

Ha, bir de Trafik denen şey var ya işte o ne kadar olsun bana birşeyler önerin yani. Bir script ve ya forum kurunca çok mu almak lazım?

----------------
Bir şey daha kayıt olurken aşağıdaki belgeleri istiyor. xD Adlarını ilk kez duyduğum bu belgeler olmasa kaydolamam mı yani?
Ticari işletme başvurularınız için aşağıdaki belgelerden en az birini 0 212 310 24 30 'a faxlamanız gerekmektedir

1- Ticaret sicil gazetesi ( 2321 ibaresi ticari ünvanınızda yer almalıdır)
2- Ticaret odasından alınmış Faaliyet Belgesi ( 2321 ibaresi ticari ünvanınızda yer almalıdır)
3- Ticaret odasından alınmış Oda Sicil Kayıt Sureti ( 2321 ibaresi ticari ünvanınızda yer almalıdır)
4- Türk Patent Enstitüsü'nden alınmış "Marka Tescil Belgesi" (Marka tescili sadece 2321 için olmalıdır)
5- Esnaf ve Sanatkarlar odasından alınmış Kayıt Belgesi ( 2321 ibaresi ticari ünvanınızda yer almalıdır)
6- Otel ve tatil köyleri için, Turizm Bakanlığı'ndan alınmış "Turizm İşletmesi Belgesi" nin ulaştırılması zorunludur.

Not:Yabancı marka distrübütrlüğü, radyo , televizyon, tv programları, film isimleri vs gibi özel başvurular için gereken evrakları 0216 546 00 56 satış birimimizden sorunuz.