Bak şimdi yüzyılın buluşu bu..Şok...Şok...İngilizlerin 50 yıldır kullandığı sistemi biz 2010 da keşfettik ve bando-mızıka ile getirecez inşallah ülkemize..Sen çok yaşa YÖK.....
Peki yokolası YÖK:ülkede hangi branş garanti altında hangisine gelecek vaadettiniz hangisine olanak sağladınız binlerce üniversite mezununu neden sokaklarda bıraktınız bu ülkenin beyinlerini neden harcadınız?
Bu sistem ile insanları daima canlı ve çadaş tuttacakmışız..Peki bunları yaparken aç karınlarını kim doyuracak kim iş verecek? Birkaç göstermelik pilot uygulama yaparsnız 3-5 örnek gösterirsiniz sonra ülkede çıkaracağınız bir eğitim kaosuyla bunun da üstünü örtersiniz..Yapmadığınız şeydi sanki...
Sayın YOK ve MEB siz ne kadar da eğitimi ve eğitimciyi bitirmeye çalışsanız da hiç merak etmeyin bu ülke kendine uygun eğitim sistemini dizayn edecek kadar yeni proje üretecek kadar yeteneklidir...Siz gidin İngilterede tezgahınızı açın burası Türkiye..Ya ülke insanına göre proje yapın ya da gölge etmeyin...MYO luları düşünmüşsünüz Allah razı olsun lütfettiniz de FEF,EĞT.FAK,İMAMHATİP...vs bunlar ne olacak? Ama sizi de anlıyorum:arada sırada bir makyaj yapmak gerek topluma ki hiç aynaya bakmasınlar hallerini görmesinler yakınmasınlar hak istemesinler...Merak etmeyin size de bir gün ABD,UGANDA,ÇİN modeli yapan olur elbet.............