Bence giydiren guzel yapamamis ustad. oncelikle yazdirma secenegi yok, sosyal sitelerde paylasma yeri yok, ne sorularima cevap veriyor nede yap dediklerimi yapiyor. ihh begenmedim
[konu ici] ilk gordugumde bu tasarim benim olmali diye icimden gecirsemde, bu sevk-i sefayi bana yasatip 1 gecemi caldigin icin sana cok tesekkur ederim [/konu ici]
seni seviyorum (wp).
Bencede giydiren adam gibi yapamadı ya. Dediğin eksikler şimdi aklıma geldi. Tasarımcıda da sorun varmış

Harbi nasıl unuttum ben onları çizmeyi ya? Hadi ben unuttum sen niye hatırlatmadım hemşo ?

Bak simdi 1 gununu daha alıcam

Bu arada yorumlar kısımınıda koyucaz dayı. Sağolsun bot yazdı tansu (Ntie) oto yorum atıyor

(Bu arada sana bir tema yapıcam. Aklımda merak etme topragım

)
hocam hayirli olsun güzel olmus, sitenin cok ciddi bir eksigini söyleyeyim, tarifi YAZDIR diye bir secenek göremedim, bence olmazsa olmaz bir olay böyle bir site icin.
Hocam Allah razı olsun yorumun için. Gerçekten kanayan bir yaraya parmak bastın. Sayende yeni fikirler geldi aklıma. Tesekkur ederim
Açıkçası beğendiğim sitelerden bir tanesi çok tatlı olmuş Allah nazardan korusun kardeşim. Başarılar dilerim..
Aminn cemil cümlemizin sitesini nazardan ve hackten korusun Yaradan. Tesekkur ederim.