Merhaba arkadaşlar, şikayetim şu butur.net.tr ile 4 aylık bir zaman içerisinde çalışıyorduk ödemelerimizi aksatmadan yapıyorduk son iki aya kadar son 2 aylık faturamıda maddi sıkıntılar nedeni ile ödeyememistim nyse bigün o faturalarıda ödemek icin buturnet üyelik panelime girdim ve 2 adet ödenmemiş faturam oldugunu gördüm hemen ödedim onalrı hatta ocak ayınınkini gecikme faizli olarak ödedim 39 tl şubat aynınkinide normal 35 tl olarak ödedim ama beyefendiler ellerimde 2 aylık ödeme yapıldıgını gösteren belgeler olmasına ragmen son subat ayının faturasını ödemedigimi söylüyorlar bildirim gönderdim tekrar butura dedim bakın ben 2 aylık burcumuda ödedim bunlarda ödeme sonrası sizden gelen mailler onlarıda gösterdim ama adam halen diyor şubat ayını ödemediniz.Nyse bunu geçelim bir adet domain almıstım buturdan 5 gün önce domain ücreti 12,5 tl idi fakat benm kredi kartımdan sadece bir domain ücreti yani 12,5 tl çekilmesi gereken yerde 25 tl çekmisler elimde kanıtlar var arkadaşlar ödeme sonralarında buturdan gelen mailler war faturalar var hepsini yayınlayacagım kısa zamanda merak etmeyin.burdan sana sesleniyorum butur üzerimizden sagladıgın haksız kazancların hesabı sorulucaktır merak etme hakkımı aramaya dewam edicem arkadaslar sizde butur.net gibi dolandırıcıların tuzagına düsmeyin host ararken tercihinizi dogru yapın.