Kotu niyetli soylemediğinizi dusunuyorum...
Ama onu hesap edersek burada açılan 100 konunun en az 40 ı gereksiz... Hangileri oldugunu soylemeye gerek yok.Sadece bir ornek vereyim... Sanki koca Turkcell isyanını duyacak. Gelip burada "Konturum düştü" diye konu acıyor adam...Bu ve bunun gibi birçok konu cıkartabilirim.
Konuya donecek olursak "Gelin sitemden yemek tarifi bakıp yemek yapın" diye bir sloganım yada idealim yok. Burası bir webmaster forumuysa(!) boyle bir sitenin acıldıgından haberdar olmalarını istememin tek sebebi tema ve içerik konusunda yorum ve öneri almaktır. Ha bunun için "Tasarım - Template" kategorisine acmam gerekıyor olabilir belki ama ben burayı uygun gordum. Hem haberdar edıyorum hemde yorum alıyorum
tabi ki kötü bir niyetim yok. Buradan sitenize giden bizler ancak bakar ve çıkarız. Bir daha da uğramayız. Asıl hedef kitlenizin takıldığı yerlerdeki tanıtım siteniz için daha faydalı olur tabi.
Bu arada tasarım çok güzel. Tariflerin olduğu sayfada (single.php vs olabilir) bir hata var
Meze Tarifleri Kategorisindeki Diger Haberler
Meze tarifleri arkaplanla aynı renk olduğu için görünmüyor.
Haberler yerine tarifler olsa daha iyi olur.
Birde sanırım adresleri güzelleştirirken -tarifi şeklinde ekleme yapıyorsunuz. Site henüz yeni iken bunu kaldırmanızı öneririm.
Daha sonra tarif olmayan bir yazı eklediğinizde adres saöma oluyor. -tarifi ni daha sonra silince ise indexler uçuyor.