İyi akşamlar,

Başımdan geçen kötü bir olaydan yola çıkarak dikkat edilmesi gereken birinin tekrar ortaya çıktığını bildirmek isterim.

Başıma Gelenler:

Webtasarım ve hosting konusunda yeterli bilgimin olmadığı zamanlarda site açmak üzere internette gezinirken "ProfesyoneLAS" isimli bir firma ve bu firma sahibi "Hüseyin Karagün" ü buldum ve hem sitemi yaptırdım hemde hostumu aldım. Aradan bir ay bile geçmeden bu adam çalışanları ve müşterilerini dolandırarak ortadan kayboldu ve birdahada ulaşamadık. Sonradan öğrendiğim kadarıyla Faaliyet Belgesi yokmuş zaten.Gelelim bugüne:

Bugün:

Geçen gün msnimi ProfesyoneLTech diye biri ekledi. İsim tanıdık olunca dur bakayım bir dedim. Kayıtlara baktım ve karşıma "Hüseyin Karagün" ismi çıktı. Sonra kendisine ismi ile hitap edince niyeyse kapadı ve birdaha girmedi. Tek fark adresi Hatay yerine Kıbrıs görünüyor. Şimdi bu adam gene Faaliyet Belgesi olmadan başka dolandıracak insanlar ve çalışanlar arıyor. Lütfen bu adama dikkat edelim.

Sitenizdeki yazıları:

https://www.r10.net/domain-satis/5763...ain-satis.html

https://www.r10.net/is-verenler/57709...izmetleri.html

Bir Şikayet Sitesinde eski firma ile ilgili yazılar

"Alanadı(domain) dolandırıcılığı konusunda sitesinde hiçbir bilgilendirici ibare bulunmayan, müşterilerini korumaya yönelik hiçbir çalışmada bulunmayan ve bir sorunla karşılaştığı zaman sorunu dinlemeden bir çözüm üretme isteği gütmeden başınızın çaresine bakın diyen İsimtescil personeline buradan bu şikayeti gönderiyorum.

1- Sitenize üyelik açıp ortalıkla yem arayan Profesyonelas isimli biri bize site sattığını söyleyip dükkanımıza geldi.

2- Kişi İsimtescil’de kullanıcı profiline giriş yaparak Dvselektronik.com adlı alan adını *** kredi kartıyla satın aldı. Ürün satın alınırken kredi kartı bilgileri yabancı bir kişiye gösterilmeden bizzat *** tarafından girildi....."

Bütün bu benzerlikler bana inandırıcı gelmedi derseniz:

Yeni site olan profesyoneltech.com ile profesyonelas.com un whois kayıtlarını inceleyin(değiştirme ihtimaline karşın kayıtlarını aldım)

Faaliyet Belgesi listesine bakın.

Kendisini Gerekli Kurumlara Şikayet Etmiş Bulunuyorum...

Resimlere Bakın:

Benim Aldığım Site Bilgileri:

Eski Fİrma ProfesyoneLAS'nin Bilgileri:

Yeni Firma Bilgileri ProfesyoneLTecH Bilgileri:

Lütfen Bu Firma ve "Hüseyin Karagün" isimli şahısa dikkat edelim.