Tamam arkadaşlar yönetim paneline girmeyi başardım.Fakat bu seferde Yönetim panelinden kategori eklerken hata mesajı veriyor.Ve Oyun ekleme bölümünden oyun eklerken de aşağıdaki hatayı veriyor ve oyun yüklenmiyor.Php bilen arkadaşlar varsa bu sorunu nasıl çözebiliriz?
Warning: move_uploaded_file(/home/seoipucu/public_html/oyunlar/rural_racer.swf) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/seoipucu/public_html/yonetim/oyun-ekle.php on line 139
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/php0yYYaK' to '/home/seoipucu/public_html/oyunlar/rural_racer.swf' in /home/seoipucu/public_html/yonetim/oyun-ekle.php on line 139
Oyun Yüklendi !
Warning: move_uploaded_file(/home/seoipucu/public_html/goruntuler/orig/pimpridet.jpg) [function.move-uploaded-file]: failed to open stream: Permission denied in /home/seoipucu/public_html/yonetim/oyun-ekle.php on line 150
Warning: move_uploaded_file() [function.move-uploaded-file]: Unable to move '/tmp/phpdAXOUP' to '/home/seoipucu/public_html/goruntuler/orig/pimpridet.jpg' in /home/seoipucu/public_html/yonetim/oyun-ekle.php on line 150
1 - Dosya Yüklendi !80 px Dosya küçültülürken hata oluştu!
250 px Dosya küçültülürken hata oluştu!
Hata, Veritabanına kayıtlar girilemedi!