LitmuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabır ver Rabbim

O Sitenin altında hack sitesi linkinin ne işi var

ALLAH'a havale ediyorum, bildiği gibi yapsın.
Hack sitesi linki nerde? Daha girdiğiniz şeyin ne olduğuna bakmadan insanları Allaha havale etmeyin. Atlamayın herşeye. Yorum da yapmayın benim konularıma.

Gorgon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu insanların duygularını sömürerek hit elde etmeye çalışmaktan başka birşey değil, yahu bu kadar saçma bir iş mi olur? Bıraktım peygamberimizi, daha önce vefat etmiş birisine mesaj yollamayı dene bakalım iletiliyor mu? Vallaha geyik billaha geyik, bakıyorum şuna dayanarak yapmışlardır diyorum yok mantıklı birşey bulamıyorum bildiğin sömürü be bu, hadi einstein'a mail atalım belki öbür taraftan cevap yazar bize?
Eğitim seviyeniz nedir? Yaşınız nedir? Gerçekten yazmak zor geliyor artık. Kusura bakmayın.

Erhan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
saçma site. böyle site olmaz olmamalı. yanlışlarla dolu. insan duasıyla iletir mesajını. aynı zamanda yorumları kontrol edin.
Saçma olan sizin yorumunuz. Dua ile bir web sitesine yazılan mesajı karşılaştırmak için din hakkında ciddi bir bilgi olması gerekir tabi ki. -Rep için de teşekkürler.

Dulcidine adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence kapat daha iyi adamlar ne tur yorumlar yapiyor... Yorumlar onaylamadan koymayin.
Yorumları buradaki arkadaşların bildirmesiyle onaylanmaya tabi tutuyoruz artık. Teşekkürler.

AnTiBiy0tiq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
++ Para kazanmak içinmi açtınız bilmiyorum ama bari Peygamberimizi alet etmeyin şu işlerinize.
Herşeyi para olarak mı görüyorsun ? Herşeye atlamayın.