Olayın aslını anlatacak kadar şerefin olmadığı için istediğin gibi yansıtıyorsun tabiiki. Olayı birde benden dinlesin burayı okuyanlar. Ben bu adamdan domaini aldım, paypal ile ödeyecektim dediki nakit istiyorum ben. Tamam dedim birkaç haftaya ayarlarım nakiti yada iptal edelim alışverişi bir önceki teklifi verene sat dedim. Yok yok beklerim dedi. Daha sonra sıkıştırmaya başladı bende paypal ile anında ödeme yapabileceğimi söyledim oda birini bulmuş paypal çevirtecek. Tamam dedim verdiği adrese attım paypalı "borçlu olunan ödeme olarak" 4$ mı ne masraf geçti tabii ona. 4$ için parayı geri iade edeceğini söyledi yanlış biliyormuşum efendim o masrafı ödemeyecekmiş. Bende dedimki iade etme, paypal benim kredi kartımla bağlantılı direk karta iade çekerler uzun sürer. Çok bildiği için arkadaş geri iade etti. Para tabi karta iade edilene kadar uzunca bir süre geçti, bu sırada ben her defasında domaini iade edebileceğimi söyledim fakat o arkadaş inatla sabredeceğini söyledi. Bende saygı duyup bekledim. Geri iade gecikti, bankadanmı paypaldanmı bilmiyorum ama gelmedi para. Başka limitimde olmadığı için ödemesinide yapamadım. Bugün domainini iade ettim, ancak -itrader verirse haksız olacağını söyledim. Vermeyecem dedi, domaini geri aldı ve geçmiş olsun diyip engelledi beni. 1 ay falan olmadı yani atıp tutuyor kafasına göre yazıp çiziyor.
Eğer bu karaktersiz insanın -itrader'ı benim sorunsuz feedbacklerimi hiçe sayacaksa saysın...