arkadaşlar başıma öyle bir olay geldi'ki güler misin ağlar mısın ben verdiğim parayı geçtim ama insan kendini enayi gibi hissediyor böyle olaylar yaşanınca.
6 ocakta ben konularını gördüm yeni açılmış belgeleride vardı güvenilir dedim
neyse konuştuk biraz pazarlık ettik vs. o zamanlar banada 3-5 aylık reseller gerekiyordu 1 sene kullanmicaktım anlaştık 80 tl 1 domain+reseller (senelik) b..... s... beyfen'dinin hesap numarasını verdiler yatırdım (banka hesap sahibi ismi) aynı saatlerde ödeme geçtik 1 aydan biraz fazla kullanmaya başladık yardım isteyince yardım ediyorlardı ama gel gelelim 12 şubatta manevi nedenlerden dolayı bıraktıklarını gördüğümde şaşırdım ilk önce herkezin parasını 1 hafta içinde geri iade edeceklerini açıkladılar (sonradan öğrendiğim borçları yüzünden kapatmışlar) sonra detayshell ile anlaşmaya varmışlar iyi hadi devir oldu açıldı resellerim adamlar ortadan kayboldular ne hikmetse detayshellde bugun oldu kapattı reselleri adamlar hala ortada yok ne telefondan ulaşabiliyoruz hiç bir şekilde ulaşamıyoruz bakıyorum sitelerine tasarım aşamasında gibi birşey yazıyor adamlar devir ettiler demişler bu makinada 100-150 hesap var 500 küsür hesap çıkmış (vallahi ben olsam harun bey gibi o kadar zaman beklemek yerine 2 günde kapatırdım) diyeceğim ben 60 tl ile ne zengin olurum nede o fakir olur sadece insanlar her belgesi olana her ofisim var diyene lütfen inanmasınlar
zira artık bu işler en az 2 sene öncesinin saygınlığı değil çoluk çocuğun elinde oyuncak gibi olmuş her gelen bilişimci hostingci
Saygı ve Selamlar ile..