Konu Adsense Değil

Ben Yol Gösteriyorum Sende - Rep Veriyorsun

Objektif Değilsin. Yapdığın Yol Bunun Dışında Başka Bir Şey Olamaz Çünkü
Google Girişleri Click Bazlı Oluşur ve Organik Hitin Sağlanması Bunu Hedefler. Adsense Kassana Diyorsun . Madem Bu İşi Biliyorsun Arkadaşım Bu İşin Yolunu Söylede Bilelim. Ne Yapıyorsun Kelime Kodunu Alıp Yapıştırıyormusun Olmaz Buna Benzer Bir Şey Yapıyorsun. Hı Bu Arada Adsense Kazançlarımı Merak Ediyorsan Screen Shot Atim, Duygulanırsın

Dediğim Yöntem Free Şu Var Kimsenin Satışını Baltalamıyorum Sadece Olan Bir Şeyi Veriyorum Hı Senin Konuna Geldi Bu Ayrı. İyi Çalışmalar Genç
Öncelikle daha önceden yaptığım işi
burdaki konuda açtım buraya açma sebebim
gereksiz adamlar yazarsa cevap vereyim diye az bir şey forumu takip etseydin haberin olurdu. Senin bu dediğin sistemi anaytcs sayar diyorsun buyrun denemesi bedava.
Ayrıyetten herkezin kazançı kendine burda sana boy gösterisi yapmaya niyetim yok. Ayrıca senin yapmaya çalıştığın
bu sistemde her kullanıcı farklı id verir google hani
http://www.google.com.tr/url?url=htt...2FwBifoEpfZq9A böyle bir id yazmışın yaa bu id değişkendir.. her neyse herkezin bilgisi parası kendine fazla cvp yazmayacağım sana
Ben Soruyorum Bunu Madem Bir Bot Sisteminde Yapıyorsun 1 Siteye 1 M Hit Gönder. 1 K 'a 1 TL Gerisi Sen Düşün.. Burada Kazandığının 100 Katını Kazanırsın.. Neyse Kolay Gelsin.
buradaki amaç zaten webmaster arkadaşlara yarımdır yoksa kazancım 4-5 haneli rakam altına hiç düşmez rahat ol.
kimseyle sidik yarıştırıcak adam değilim hocam, işinle uğraşmalısın
gereksiz adamlar çıkıp gereksiz yorumlar gelmese uğraşmaya çalışacağım.