merhabalar,
https://www.r10.net/alexa/571568-4k-t...luk-satis.html
da hizmet verem djdjdjdeli ( msn:
zarkscm@hotmail.de ) dolandirici oldugunu dusunuyorum.
Adam %100 gercek hit diyor ma baktim ki hitler
http://ads4.de/ nin icinde iframe ile gomulu olan
<iframe src="werbeads.html" style="border:0px #FFFFFF none;" name="meinIFrame" scrolling="no" frameborder="0" align=aus marginheight="0px" marginwidth="0px" height="60" width="468"></iframe>
sayfasinda banner rotasiondan geliyor hitler, ama nedense werbeads.html hic bir sekilde bir yerde yok, sadece ana sitede iframe ile gosteriliyor gizlice olarak.
Yani kisa kesersek hitler gercek degildir, bunun icin paranin iadesini istedim,
iade yerine gelip kufurler basiyor.
R10'daki basligini, basindan beri bugune kadar yaptigimiz MSN kayitlari var elimde.
Baska ne tur dokumanlar gerekiyor Savciliga basvurmak icin ?
dilekce ornegi birileri verebilir mi ?
Dilekce masrafi ne kadardir ( *9.3$ kaybettim ama 500 tl daha kaybetmeye raziyim, sadece bunun cezasini cekmesini isterim )
Şimdiden teşekkurler
Sayın gdi,
Size yönelik bir eylemin ya da hak ihlalinin Ceza Hukuku açısından bir suç oluşturduğunu düşünüyorsanız, suçun gerçekleştiği yer savcılığına bir dilekçeyle baş vurabilirsiniz. Örneğin eylem Kadıköy ilçesi sınırlan içinde gerçekleşmişse, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na başvurmanız gerekmektedir.
Savcılığa yazılacak dilekçede dikkat edilmesi gereken noktalar şunlardır:
1. Hangi savcılığa başvuruluyorsa, o savcılığın adı başlık olarak konulmalıdır.
2. Eylemden zarar gören şikâyetçi ya da şikâyetçilerin ad ve adresleri yazılmalıdır.
3. Eylemi gerçekleştiren şüpheli veya şüphelilerin ad ve adresleri belirtilmelidir.
4. Suç tarihi yer almalıdır.
5. Olaylar başlığı altında suça konu olan olay kısa, öz ve mümkünse sıra takip edecek şekilde anlatılmalıdır.
6. Deliller başlığı altında şikâyeti kanıtlayan tüm deliller bildirilmeli; elde hazır bulunan belge, varsa tutanak gibi yazılı deliller şikâyet dilekçesine eklenmelidir. Olayın tanıkları varsa, bunların ad ve adresleri de belirtilmelidir.
7. Kamu davası açılması talebi, dilekçenin sonuç bölümünde dile getirilmelidir.
Örnek şikayet dilekçesi:
.................................................. ...... CUMHURİYET SAVCILIĞINA
Müşteki: (Ad Soyad) (Adres)
Şüpheli: (Ad Soyad) (Adres)
Suç Tarihi: (Tarih)
Olaylar:
1. .................................................. .................................................. .....................
.................................................. .................................................. .........................
2. .................................................. .................................................. .....................
.................................................. .................................................. .........................
3. Sanığın eylemi suç teşkil ettiğinden gerekli kovuşturmanın yapılarak sanığın cezalandırılması için Savcılığınıza müracaat zorunluluğu doğmuştur.
Sonuç ve İstem: Şüpheli hakkında gerekli kovuşturmanın yapılarak cezalandırılması için kamu davası açılmasına karar verilmesini arz ve talep ederim.
Saygılarımla
(Tarih)
Şikâyetçi: (Ad Soyad)
(İmza)
Deliller: Adli Tabiplik raporu, aşağıda ad ve adresleri belirtilen tanıklar, her türlü delil.
Konu hakkında profesyonel hukuki danışmanların da görüşünü almanızı tavsiye ederek iyi çalışmalar diliyorum..