usta upgrade yaptım hiç bir sorun yok. fakat eski oyunların ana sayfadaki veya kategorideki resimleri çıkmıyor. artı yönetim klasörünün içinde images klasörü olması gerekiyor fakat oda yok. artı senin örnek sitendeki ikinci sayfa olayı bunda yok sanki.
senin kullandığını paylaşırsan daha güzel olur kanımca. teşekkürler.
etiketde hata oldu
Warning: file_get_contents() [function.file-get-contents]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/vidyogam/public_html/upgrade.php on line 30
Warning: file_get_contents(
http://download.nelph.net/v11.php?s=...m&t=1267133862) [function.file-get-contents]: failed to open stream: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/vidyogam/public_html/upgrade.php on line 30
bide böyle bi hata veriyor upgrade yapınca.
çekmesi gereken yerden çekmiyor galiba. birde verdiğin download linki boş nelph dostum.
yok yok. senin hatan var. upgrade sorun çıkarmaz. o hatada ben install da scripti kim hangitarihte kurmuş bilgilerini görmek istediğim için kendi sql ime işliyordum. siteyi kapattığım için doğal olarak hata veriyordur.
ikincil olarak ara sayfa olayını konu içinde 2 kere anlattım. biraz bakabilirsen bulabilirsin