o zaman domain godaddyde ise backorder yapsakta bu domain açık artırmaya girecektir
ikincisi ben bir domaine backorder yaptım eğer godaddy bunu alırsa bu domain benim o zaman başkası backorder yapamıyorsa ?
ikisinede bi yorum yaparsanız seviinirim
godaddy de kayıtlı domaine backorder yapmak son derece gereksiz bir iş. tdnam.com a yıllık 4,99$ vererek üye olup, ordan pre-release yöntemiyle almak çok daha mantıklı. pek çok güzel domaini pre-release ile satılmadığı için closeout aşamasında 5$+yenileme ücretine aldım. sırf bu sene closeout satıştan, 7 yaşında 3 karakter net, 6 yaşında jenerik org, 2 yaşında jenerik us domainler aldım.
evet godaddy alırsa domain direk olarak panele geçer. ama ben ısrarla godaddy den backorder yapılmaması taraftarıyım. kayıt firmalarıyla anlaşmalı backorder firmalarını bularak, ordan arttırım yapmak kesinlikle daha mantıklı. bu tarz arttırımlar godaddy kayıtlı domainlerin tdnam.com üzerindeki arttırımları gibi pre-release arttırımlardır, en azından belki yine snapnames gibi 60$ verirsin veya bazı firmalarda 69$ verirsin ama yaşı 0 lanmamış olur.