Konuyu 2008 yılında açmışım (: mesaj yazmam sanıyorum forumdan uzaklaştırılma sebebim olmaz. En azından insiyatif kullanılarak uzaklaştırılmamayı umuyorum. (:

Herneyse, Ağustos ayında askere gideceğim Allah kısmet ederse (5,5 ay) ( eşşek kadar oldum hala çıkartamadım aradan) , bu döneme kadar KURUMSAL çalışmalara açığım, bilginiz olsun.

Sadece 1 iş alacağım o da çok fazla kasıntı olmamak kaidesi ile. Aksi taktirde yoruluyorum, açık ve net konuşuyorum sadece 1 iş ve kurumsal.

"film izle", "*****" ıvır zıvır işim olmaz bu böyle biline. (:

Yaptığım işleri sorarsınız, söylerim.

Site isimlerini vermeyeceğim kurumsal çalışma teklifi sunmayan, benim işlerimi riske atabilecek insanlara, bu yüzden bireysel çalışma teklifleri getirmezseniz sevinirim.

Kısacası Türkiye'de kasılan en kilit kelimelerin "evden eve nakliyat" harici ( asla çalışmam bu firmalar ile, bilginiz olsun. ) 3 kelimesinde de ilk 5 içerisinde ( 1. , 3. , 5. )çalışmalarım var. (: Umarım yeterli bi' referans olmuştur bu satır.

Bu forumda da yaptığım işlere şahit birçok arkadaş mevcut, bu yüzdendir ki tek tek site adı yazarak referans filan dağıtmayacağım.

Sağlıcakla kalınız.