Biraz öncede bahsettiğim gibi bu şirkete veya bana mal edilecek bir durum değildir. Kişi kendini ön plana çıkartmak için sizinle bu tür bir anlaşmaya girmiş olabilir. Bu şirkete mal edilemez, banada mal edilemez. Bu sebepten ötürü sizin her yerde karşıma çıkıp bu konuyu galyana vermenizden inanın ki sıkıldım. Yani şurada inanın ki, bir işin sağlam adımlarını atmıyor olsaydım, size tavrım çok daha farklı olacaktı. Burada insanlara bir şeyler ispatlamayı bırakın, burası sizin konunuz da değil. Milyarlarca para dolandırılmış gibi yıllardır sağda solda laf dolaştırıyorsunuz. Madem diyorum dolandırıcıyız, madem şirketimiz hakkında bu tür söylemler var, sizin haricinizde bir kişi daha çıksın ve söylesin. Size ödemem gereken tutar her neyse iki katını vericeğimide taahhüt ediyorum.

Bu konuyu görüşmek isterseniz, gerekli adresleri PM yoluyla atabilirim. Pm ile devam edelim. Eğer sözümde durmaz ve yanlış bilgi verirsem aynı konu üzerinden devam edersiniz.

Lütfen bu konuyu daha fazla uzatmadan, webmaster arkadaşların istekleri ve şikayetleri doğrultusunda ilerleyelim.

Saygılarımla