Gökhan yanlış anlama ama boşa kürek çekiyorsun hocam.Bu şekilde en fazla kol kasların gelişir.

Gerçekten hiçbir artniyet gözetmeden söylüyorum, tık oranını arttırmak falan önemli değil. Daha gerçekçi ve kalıcı işler yapmak lazım.Senin blogunuda yıllardır takip ederim.Tamam hoş güzel, ama para kazanamazsın o tip işlerle.
Farklı alanlara yönelmelisin.
Neyse kolay gelsin sana, başarılar.
Boşa kürek çektiğim yer neresi? Tık oranını artırmak önemli değilmi. Eminmisin. Millet 2 tık alıcam diye kendini o yüzdenmi parçalıyor. O yüzdenmi bu forumda günde 850 adet yerleşimim nasıl tık sayısını nasıl artırırım önerilerde bulunun diye konu açılıyor. Şuan elimdeki temayı forumda satsam 250 kişiye rahat en az 10 tlye satarım. İnan kapış kapışta gider. Ben sitene 100 kişi giriyorsa ve 10 kişi reklamlarına tıklıyorsa bu tema ile 100 kişiden 30-90ı reklamlarına tıklar diyorum. Bu önemsiz bişeymi sence. Sence günde 2 dolar kazanmak yerine 7-8 dolar kazanmak önemsizmi?
O tip işler diye bahsettiklerin neler mesela? Ben blogumdan milyarları kazanmayı düşünmüyorum zaten arkaplanda bi ton şey yapıyorum sen merak etme.