Ben burada ticaret yapıyorum, konuyu güncel tutma ve popüler yapabilme gibi bir çabamın olması muhtemel ve en yüksek fiyata satmak tabiki benim işime gelecektir. Forum kurallarını çiğnemeden bu konuya mesaj atmam gayet normal. Çünkü ben bir satış yapıyorum ve her satıcı gibi bende yüksek fiyata satılmasını arzuluyorum ve mücadelem bu yönde..

Size -rep ve -itrader vermeme nedenim forumda ki tutumunuzun beni hiçbir zaman rahatsız etmemiş olması ve bu tarz bir yaklaşımınızın daha önce görülmemiş olmasındandır. Bunun sizde bir huy olduğunu bilsem tabiki -rep ve -itrader veririm ancak şuana kadar sizinle ilgili olumsuz hiçbirşey görmedim.

Sizinle birlikte 2. kez hoşgörülü davranışımdır yani bu.. Arzu ederim farklı bir üyede bir daha başıma gelmez..

Bunun yanında moderatöre sormak istiyorum.

Uymamız gereken bir şablon bulunuyor ve buna uyduğumuz göz önünde zaten. Benim satış konumda belirtildiği üzere bir kural var ve bu kurala uyan kişiler ihaleye katılabilir, aksi davranışı sergileyen -rep ve -itrader alır diyorsam bundan öte bir kural bu satış için söz konusu olamaz diye düşünüyorum. Ki buna nazaran sormak istiyorum, ben satıcı olarak alıcı olmaya niyetlenen adaylara böyle bir sorumluluk yükleyebilme lüksüne sahip değilmiyim ? Mal sahibi olarak böyle bir hakkımız yok mu ? Alıcının kendi iradesi yok mu böyle bir kural varken ihaleye girip çıkmama gibi ?

Arkadaşa -rep ve -itrader vermedim ancak vermiş olsaydım eğer gördüğüm kadarıyla haksız yere -rep ve -itrader verdiğim için forumdan dahi uzaklaştırabilecektiniz beni. Vermiş olduğunuz cevap bu tutumunuzu göstermiştir. Umarım yanlış algılamışımdır.

Kural içerisinde kural mı olur (-rep ve -itrader veririm dedim diye söylüyorum ) diye bir cevap umarım atmazsınız, çünkü satıcı ile alıcı arasında birbirlerine karşı sorumluluk olması gerekmektedir ve benim bu kuralım bu sorumluluklardan bir tanesidir.

Kurallar içerisine ekleyip dersiniz ki, ihaleye girip teklif verip çekenlere -rep ve -itrader uygulaması yapılamaz, yasak. O zaman ben böyle bir yaptırım uygulamam.

Konuyu şimdi tekrar report ediyorum, amacım farklı yöneticilerin konuya hakim olması ve bu vesileyle gerekiyorsa satış kuralları içerisinde güncelleme yapmalarına vesile olmak.

Satış iptaldir.