Arkadaşlar dün burda bi konu açtım bedava adwords kuponu die ve millete kodları yazdım belki birinin ihtiyacı vardır işine yarar die. ama sağolsun kendini bilmez bi kaç arkadaş hemen saçma sapan laf olsun torba dolsun die yorumlar yapmışlar. yok niye pm le vermedin şudur budur die ve kalkmışlar hem konumu kilitlemişler hemde beni banlamışlar. konumu kilitledikleri için onlara cevap veremedim ama burdan yazıyorum ; burakscan denen kendini bilmez şahıs, sizene arkadaşım , istemiyorsanız kullanmazsınız. boş boş yorum yapıp ihtiyacı olanlara ne engel oluyosunuz? Admin değilsiniz, moderatör değilsiniz, burda bişey paylaşırken sizemi sorucaz? Ben r10 nu böyle baya iyi bi yer bilirdim.milleti davetiyeyle üye yapıyolar o zaman burda kendini bilen insanlar vardır die bilirdim. ama ne alakası var ya. bırakın bu işleri. webmaster paylaşım forumuymuş, burdakilerin hepsi para peşinde ve webmasterlıkla çoğunun alakası yok. madem webmaster paylaşım forum madem insanlara yardım etmek için, bilgi vermek için açılmış bi forum o zaman davetiyesiz üye yapın milleti. Biz bedeva paylaşım yaptık die hemen banladılar. buyrun kimse bu forumun admini moderatörü beni banlamasınlar, direk silsinler hesabımı ve açtığım bütün konuları..