@ tosunpasa
Ben şuan alıcı ile satıcı arasındaki husumete girmeyeceğim, sadece Upload ve Download için VPS almak isteyenlerle, satıcıların arasındaki ilişkiye deyineceğim.

tosunpasa, hocam sen demişsin ki 10Mb anlık hız istiyorum demişsin. Bende sana diyoru ki DEDICATED Server bile alsan gidip 200$ verip, bu hıza devamlı ulaşman mümkün olmayabilir, ki sen kalkıp VPS satandan bu hızı sabit olarak sana sağlamasını istiyorsan kusura bakma ama hayal görüyorsun. Kimse kalkıp maliyeti 100$+ olan 100Mbit hattı tek bir VPS kullanıcısına vermez. Bu forumda gördüğüm Up/Down VPS'i satan arkadaşlardan en insaflısı bile en az 3-4 adet sağlam hat tüketebilecek up/down yapan adamı aynı ana makinede koymakta. Yukarıda da yazdım, maliyeti 200$+ olan bir ana makineyi parçalara bölerek satıyorsa bir satıcı, ya VPS satış fiyatını yüksek tutup az parçaya bölecek yada fiyatı düşük tutup çok parçaya bölecek. Kimse hem ucuz satıp hemde az bölünmüş VPS satmaz, satamaz.

Siz istediğim an 10MB anlık hızım olsun diyorsanız gideceksiniz PAYLAŞIMSIZ 100Mbit hattı olan bir Dedicated alacaksınız yada trafik limiti olan bir VPS alacaksınız, ki bu VPS'lerde dahi ana makineyi 20+ kullanıcı ile paylaşıyor olabilirsiniz. Tek avantajı trafik limiti olduğu için up/down yapan kullanıcılar hattı savurgan şekilde kullanmıyorlar.

Bu tarz trafik limiti olan, her an 10MB hız görebileceğiniz VPS isterseniz keyweb.de Linux VPS alabilirsiniz, en ucuzu şuan o diyebilirim.