Arkadaşlar merhaba

Garamond : Hangi müşterimizsiniz şimdilik bilmiyorum ama Batuhan beyin yaptığı açıklama doğru yine elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz vaktimiz oldukça...

VDS in sürekli reboot olayına gelince reboot gerektirdiği durumlarda bize bilgi iletirseniz konuyu inceleyelim çünkü müşterimiz olduğu günden itibaren hiç Reboot görmemiş müşterilerimiz mevcut (Şimdi baktım ilk gözüme çarpan eski müşterilerimizden (ayrıca aktif kullanımı olan) uptime 293 gün 6 saat 22 dk. hesapladığımda ilk müşterimiz olduğu tarihden 1-2 gün sonraya geliyor o da sistemin kurulumu update i testleri vs. sebeplerden reboot atıldığındandır.

Microsoft işletim sistemine sahipseniz NTFS veya FAT dosya sistemleri farketmez evinizdeki bilgisayarda bile sürekli bir disk I/O su var ise (Sürekli download upload, rar-extract yapıyorsanız vs.) haftada bir disk birleştiricisi yapmalısınız. Bu makinenin daha performanslı çalışmasını sağlayacaktır.

Batuhan bey'in saçma sebepler dediği konular da muhtemelen windows şifremi nasıl değiştireceğim, pleskte yeni müşteri nasıl oluşturulur gibi destek talepleri olsa gerek...

Teşekkürler.
İyi çalışmalar.