Merhaba arkadaşlar, daha önce 400Lira değerinde kupon dağıttım bu vereceğim 100 Liralık kuponla toplam 500Lira değerinde Adwords kuponu dağıtmış olacağım.
Sanırım rekor benim

(Yok öyle ilk gelen bilmem kaçıncı kişiye felan )

Başlıkta da yazıldığı gibi; Soruyu Bil Kuponu Kap

Belki kazık bir soru olacak ama "Yukarıda Elimle Tuttuğum Çiçeğin Adı" nı soruyorum size.

Farklı bir resim ile bana adını yazan kişiye 100Liralık Kuponu p.m ile ulaştıracağım.

*Dipnot: Daha farklı bir soru sorabilirdim ama bu bana daha mantıklı geldi, en azından birazcık araştırmayla hedefinize ulaşacaksınız. Kolay Gelsin

YARIŞMA SONA ERDİ. KUPON
umit RUMUZLU ARKADAŞA GÖNDERİLDİ.

Nevruz Çiçeği:
Deniz seviyesinden 100 ile 2500 m yükseklikte, çıplak taşlı yamaçlarda, çalılık ya da çamları kesilmiş orman arazilerde yetişen, yumrulu, çok yıllık, küçük otsu bir bitkidir.

Nevruz çiçeği, mart başında, aslanağzına benzeyen çiçek açar. Çiçeğin mor yapraklarının ortasında yılan dilini andıran siyah benekli sarı bir de çizgisi bulunur. Çiçekler ve yumruları çiğ olarak yenir.
Baharın müjdecisi nevruz, Türk dünyasında diriliğin, tazeliğin ve gençliğin simgesidir.
Bazı bölgelerde nevruz çiçekleri kitap veya defter sayfaları arasında kurutularak, uğur getirdiği inancıyla, evlerde saklanırmış.

Lütfen konuya yazın arkadaşlar, pm atmayın.

- Galla Çiceği
- Zambak
- Aslanağzı
- Süsen Çiçeği
- Salep (Anatolica)
-
Sabun çiceği