2k nın altında giderse yazık olur. ORG olması biraz prestiji sarsıyor fakat o farkı hem sanatçı, hem de jenerik bir haber domaini olması kapatıyor. Bu nedenle min 2.000 TL diyorum. Tabi bu r10 fiyatı

Birde projelendirebilecek bir FİRMA bulunursa o zaman gerçek değerine satılabilir. Bunun için bir fiyat biçemem fakat tatmin edecektir sizi
Not : Nacizane yorumumdur. Domain sektörünün tam anlamıyla içinde olan bir üstad çıkıp "hadi len ordan" derse haklıdır

Kişisel düşüncem. (bu tarz yorumlardan dolayı çok - rep aldım artık açıklama ekliyorum

)
Yok artık. Abartmayalım. 2.000 oldu ama daha halen gerçek değeri olmadı öyle mi...güldüm sadece. Madem değerleme konusu, bu kadar etmeyeceğini söyleyeyim ben de. Bugün değeri (varsa pr vesair hariç) 100-150 lira bence. Hani 250 TL deseniz elinizde kalacağını düşünüyorum. Bu da çok emek verdiğinizi söylediğinize göre satılacak bir rakam değil. Kendinizde dursun ya da hiti varsa kiralayın derim.
Kusura bakmayın, benim düşüncem bu. Gerçi konuda yazan birkaç kişi kendi arasında alışveriş yaparsa farklı olur gibi gözüküyor