sametyigit adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abuk subuk yorum yapma limitle limitleyebiliyorsan php maili.Limitledik dediğimiz şey phpmail dahil tüm mail çıkışı.Tweaktan gel 50 yaz limit oraya o değil o olsa 2 dakikalık bişey olsa burdan yazar şoyle limitlersin diye.Bana anlatıp benim açığımı arayacağına arkadağa anlat ipmi giriyor domainmi giriyor blackliste.Hotmail kendine özel de oluşturuyor spamlist kısaca anlatılmak istenen o.Allahım deli oluyorum boylelerine
Hic kimseyi yerin dibine sokmak istemem ancak uslubunuzu hic begenmedim.

Ilk olarak, konuyu acan arkadas zaten SMTP mail kullaniyor, qmail bir smtp mail servisidir. Elma'ya ihtiyaci olan bir insana armut satmaya calisiyorsunuz.

Ikinci olarak, bana "limitle limitleyebiliyorsan php maili" gibi bir cumle cok ayip kacti, ben sunucularimin 1 tanesi haric hicbirinde kontrol paneli dahi kullanmiyorum, yani sizin o kontrol paneliyle ugrasipda zar-zor yaptiginiz, yapinca sevindiginiz seyleri ben manuel yapabilecek seviyedeyim. php mail'e limit koyma isinide 10 satiri gecmeyen bir script yazarak saglayabilecegimi ogrenmeniz umarim sizi uzmez.

ne diye sizin gibilere zaman ayirip mesaj yaziyorsam artik. Ayiptir, bilmediginiz isi yapmaya calisip milletin butcesine bosuna zarar vermeyin.
SMTP mail kullanan birine php mail'i limitlerim diye teklif veriyorsunuz dikkatinizi cekerim. SMTP mail servisleri icin zaten limitleme whm panelde mevcut, ki kaldiki bu arkadas whm yazilimi kullandigini bile soylemedi.