KodXP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hiç satış yapmayan bir ltd şirketinin ayda en az 4 bin TL gideri var, nasıl derseniz hemen açıklıyım
Bağkur , SSK , stopaj,KDV,kira,elektrik,su,telefon,adsl,yemek,yol v.s

bunlar 3 kişilik ufak bir şirketin gideridir.gerisini siz düşünün bu insanın ayna ne kadar satış yapması lazım ki allah bereket versin diyebilsin yani ufak paralar ile yapılacak iş değil bu
bende bunu bahsetmek istedim... elinde sermayen varsa ilk önce makina almadan başlamak cve en özenmlisi tek başlamak en iyi yöntemdir... ilk olarak sen bu sayede 3000 tl ek masraftan bahsettiğim gibi kurtuluyorsun...

zaten bu paranı tanıtım işlerine harcayarak müşteri bulma işine gideceksin... çünkü herkes kazancının %20 - 30 oranında reklama harcıyor... çünkü tanınmayan bir ürün kalitelide olsa kalitesizdir halkın gözünde...

ve yine çünkü kaliteli olsa tanınır önemli bir yerde olurdu... bu araştırmalar sonucunda halkın reklamlar karşısındaki psikolojisini ortaya koymaktır...

ben demiyorum ki reklamı olmayan kalitesizdir... ama reklam en etkili iletişim ve etkileme sanatıdır...

bu yüzden ilk etapta bütçeni reklama harcıyacaksın müşteri çekerek büyüyeceksin daha sonra diğer atılımlara geçeceksin ve hiç bir zaman gelir seviyen ile gider seviyen yani çizgilerin asla çakışmayacak ve gelir negatifin altına düşmeyecek... aynı zamanda büyüme oranın her yıl geçen yılın üstünde olacak...

işte küçük tüyolar...