1 haftadır psikolojik sorunlar yaşıyorum arkadaş ortamım yüzünden. Öncelikle arkadaş ortamın genelde köşebaşı takılan serseriler.

Kişiliği bozuk A arkadaşımla bir arkadaş ortamındaydık. Ufak bir tartışma yüzünden ortamdan yeni tanıdığımız B adlı kişiyle tartıştılar.

Daha sonra benim telefonumdan birbirlerine tehditler falan filan. A arkadaşım olayı bana attı ve onun oturduğu semtteki hiç kimse beni sevmiyor. B adlı arkadaş yok öldürücem edicem gaza getiriyordu benide kendisinide bende onlara güvenıyorum.

Neyse bir şey olmuş demin ve barışmışlar hep birlikte toplanıp olayı benim üstüme attılar.

Bana laf sokmalar küçük düşürmeler teke tek çıkmalar . En son kavga istemediğimi söyleyip çektim gittim. Tabi o ara benle tek tek çıkmak isteyen onlarca kişi var.

En sonunda gideri yiyip oturduğum aşağıya. Sizce doğrumu yaptım. Şimdi herkez beni küçük görecek korkak diyecek arkamdan. Çünkü çıkımı bile çıkarmadım.

Çünkü güvendiğim insanlar bi neden dolayı beni sattılar ve ben o ortamda yapa yalnız kaldım.

Birde bu yaşadığım olaylar 18 25 yaş arasındaki insanlar arasında geçiyor. Çoluk çocuk arasındada değil.

Sizce doğrumu yaptım. Kafamamı sıkmalıyım ne yapmalıyım. Bana yardım edin