Evet Bir Adamın Açlığını Anlatıcam Nickini Belirtmiyorum R10'dan Biri Gold ve Silver Üye Ama En Aç Adam.
Backlink İşi Yapıyorum Ve Bu İşi 10 Gün İçinde Bitiriyorum Hergün 10-15 Tane Ekliyorumki Filtreye Girmesin Site Adam Gelmiş 5 Gün Sonra Bitirmedinmi Hayla Diyerek Laflar Etmeye Basladı Gitti Şikayet Konusu Actı Hakkımda *********** Paramı Yedi Gibi Laflarla 10 TL Parasını Attım Sonra Neymiş Ben Sana 11 TL Atmıstım 1 TL Lafını Etit Onuda Atıtm Sonra Geldi 90 Kurus Havale Parasını İstiyor Bana Gönderirken 90 Kurus Parası Gitmiş Beyfendiniz Hadi Onuda Attım 3 Kez Para Attım Bu Kişiye Toplamda 15 TL Felan Cıktı Benden Sonra Bir Baktım 1 Aylık Banlandım Ödemesini Yaptıgım Halde Helal Valla Dedim Yönetime Labiduya Gittim Oda Saygı Duyman Gerek Dedi Süreyi Azalttırmaya Calıstım 2 Haftaya Düşürdü.
14 Gün Geçti İşte Bugun Geldi Şimdi Bu Benden Havale Gönderme Parasını Bile İsteyen Adam Ve Kastıgım 59 Tane Dofollow Pr +2 Olan Siteler Bu Adama HARAM ZIKKIM OLSUN Diyorum Baska Birşey Demiyorum Bu Adam R10`da Gold Ve Silver Üyedir Allaha Havale Ediyorum Ben Bunu Baska birşey Demiyorum Valla
Söz Sizde