WooDy_WooDPeCKeR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
* Domain Adı : www...........com
* Bitiş Tarihi : 15-NOV-2010
* Registar : Turkticaret
* Transfer Ücreti : Firma içi ücretsiz...

Arkadaşlar bir kez daha konuyu açmak zorunda kalıyorum herkesten öncelikle özür dilerim görüntü kirliliği yaptiğim için ama inanın domaini satmak zorundayım... İlk açtığımda 30 bin istiyordum 16 bine alıcısı çıkmıştı vermemiştim... 10 binede çıkmıştı ama şuanda çok acil satmak istiyorum...

Domain ile ilgilenmiyorum ilgilenildiği taktirde ne kurulursa kurulsun iş yapan bir domaindir artı, alan kişi bile bu fiyatin 2 katına eminim satabilir şu aralar kimsede para yok o yüzden alıcısı pek çıkmıyor çıksada parayi denkleştiremiyorlar....

Domainin geçmişini herkes biliyordur sanırım çok anlatmama gerek yok... Çok yönlü kullanılabilir bir domaindir...

Lütfen ama lütfen satış harici pek bi eleştiri için yorum yapmayalım saygılar...

Domainin Fiyatı : 6000 TL'dir...

Dipnot: Adsense Banı vardır ama tasarım yapıp mail atıldığı taktirde açılıyormuş...

Not: Domain'e portal kurmayi düşünüyordum bir türlü kismet olmadi wp var suanda üstünde hangi kelimede ne eklersem ekliyeyim 1. siraya çıkıyor eskiliğindenmidir bilmiyorum ama her aramada çıkıyor...

İletişim: Msn : Admin@.......com
Mail : Mahmut.Demir@haber7.com
Tel : (0543) 401-38-73

Tarafımdan alınmıştır.
Havaleyi yaptım.
Domain transferini bekliyorum.